Školski uspjesi

Škola mira – Vukovar

Završni događaj posjeta osmaša Vukovaru je kviz u kojem su našu školu predstavljali učenik Marko Buljan, 8a i Luka Titilić, 8c. U natjecanju su nakon napetog “pripetavanja” osvojili drugo mjesto. Čestitke našim učenicima!


Sudoku – 5. regionalno natjecanje

5. regionalno natjecanje  za srednje i osnovne škole iz sudokua održano je 23.11.2019. i 30.11.2019. u Splitu. U natjecanju za osnovne škole sudjelovalo je 18 ekipa i oko 80 učenika iz nekoliko županija. Osnovna škola Dinka Šimunovića Hrvace  sudjelovala je s 14 učenika koji su se natjecali u ekipnom i pojedinačnom natjecanju. Mentor učenicima je učitelj matematike Petar Štambuk.

Naši učenici ostvarili su zavidne rezultate:

1.mjesto u ekipnom natjecanju (Ekipa Anini nasljednici : Marko Lovrić,8a, Tamara Stanić, 8b, Ana Stpanović, 8b i Gabriela Ćurković, 8b)

7. mjesto u ekipnom natjecanju (Ekipa Markovi nasljednici: Marina Alebić, 7.r., Katia Sofija Kelava, 7r., Mihaela Mikuljan, 7.r. i Josipa Romić, 7.r.)

8. mjesto u ekipnom natjecanju (Ekipa Rekreativci : Matea Armanda, 8b, Ivan Pletikosić, 8b i Mia Doljanin, 8a)

Ekipno su naši osnovci osvojili 1331 bod, što je rekord natjecanja u svih 5 godina.  A valja napomenuti da smo i dosadašnji rekord držali s 1243 boda koje smo osvojili prošle godine.

Pojedinačno natjecanje (rezultati):

1.mjesto u pojedinačnom natjecanju : Marko Lovrić, 8a.

3. mjesto u pojedinačnom natjecanju: Tamara Stanić, 8b.

Mali Bistrići (pojedinačno natjecanje za učenike osnovnih škola od 1. do 4. razreda):

8. mjesto– Zvonimir Armanda, 4b

18. mjesto– Stipe Renić, 4b

23. mjesto– Petra Pletikosić, 4b

Sve pohvale i čestitke našim sudokašima i njihovom mentoru !

                                                                                                                  Mirena Buljan Bašić

Nagrada našim filmašima

Filmska družina OŠ Dinka Šimunovića Hrvace koju su činile učenice Smilja Kunac, Lorena Soldić i Andrijana Domazet sa svojom mentoricom Mirenom Buljan Bašić su 11.10.2019. na filmskom festivalu dokumentarnog filma Mali DOKUart u Bjelovaru, gdje je žiri ocijenio 42 pristigla dokumentarca iz cijele Hrvatske, osvojile prvu nagradu. 

Napravite svoju stranicu s WordPress.com
Započnite
%d blogeri kao ovaj: